Dodik!: Tregimin e Kosovës vetëm Serbët mund ta përmbyllin! Kosova do mbetet gjithmonë vetëm e Serbisë!

Anëtari i Presidencës serbe, Milorad Dodik, është dekIaruar se Kosova do të mbetet e Serbisë dhe ajo do të vendosë përfundimisht për këtë çështje, raporton Express.

“Pa serbët nuk do të përmbyIIet ky tregim”, deklaroi Dodik për mediat serbe, duke shtuar se edhe populli serb duhet të thotë mendimin e tij për Kosovën.

“Populli serb në fund duhet të ketë një mendim për çështjen e Kosovës”, u shpreh ai.

Dodik, po ashtu, ka theksuar se “vetëshpaIIja e pavarur nga Kosova nuk mund të marrë verifikimin e pIotë ndërkombëtar”.

Ai shtoi se Serbia ka të drejtë mbi Kosovën dhe theksoi se mbështet punën e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, për këtë temë.

“Vuçiqin duhet ta f0rc0jnë këtu në Serbi si neg0ciator në një prej momenteve më të rëndësishme për popullin serb në tërësi dhe me f uqinë dhe vullnetin e popullit serb të kemi një zgjidhje të kësaj teme të v ështirë”, u shpreh ai.

Dodik!: Tregimin e Kosovës vetëm Serbët mund ta përmbyllin! Kosova do mbetet gjithmonë vetëm e Serbisë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *