Do Ngelem Si Femra Më E Bukur Dhe Më E Mençur Në Historinë E Popullit Shqiptarë”

Një urim të veçantë ajo ka marrë nga bashkëshorti i saj Naim Abazi dhe djali i tyre, Platori.

“E dashur Mihrije , e dashur mam, duam të të themi se ti je kuptimi i jetës sonë , je përmbajtja je dashuria je shtylla , je ëndërra, je ngjyra dhe mrekullia, qe jeten na e bene te bukur ! Nuk ka fjale , as shkronja me te cilat do te ta thonim sa te duam dhe sa te lumtur jemi qe te kemi !

Gezuar Ditelindjen ! Platori & Naimi”- ka shkruar Naimi dhe Platori për Mihrien.E shohim pothuajse çdo ditë në televizione dhe rrjete sociale…

Do ngelem si femra më e bukur dhe më e mençur në historinë e popullit Shqiptarë” – Online (active24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *