Djali I Ukshin Hotit Me Nje Porosi Te Madhe Qe Po Dridh Qeverine Kurti – Ja Per Qfare Behet Fjale

 

Hoti: S’ka marrëveshje finale Kosovë-Serbi, deri sa të gj,end,et edhe i zhd,uk,uri i fundit në Kosovë.Kryetari i Komisionit Qeveritar për Personat të Pag,jet,ur, Andin Hoti, ka thënë se nuk do të ketë marrëveshje finale në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë.“Kjo deri sa Serbia të si,gur,ojë do,kum,ent,et e kërkuara nga familjarët dhe deri sa të gj,en,det edhe pe,rso,ni i fundit i zhdu,kur në Kosovë”, ka thënë Hoti.Për këtë, siç ka thënë Hoti, janë të paj,tim,it edhe kryeministri Albin Kurti dhe krye,ku,vend,ari Glauk Konjufca.Këto deklarata ai i ka bërë në emisionin“News Talk” me Dafina Latën në Klan Kosova FM.Hoti ka kërkuar që bas,hkës,ia ndërkombëtare të bëjë më shumë dhe që së “bashku të bëhet try,s,ni ndaj Serbisë në lidhje me këtë ç,ësh,tje”.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Djali I Ukshin Hotit Me Nje Porosi Te Madhe Qe Po Dridh Qeverine Kurti – Ja Per Qfare Behet Fjale – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *