Djali i Tunes në gojën e krokodilit

 

 

 

 

Tuna bashkë me Patrisin dhe dy djemtë e tyre po kalojnë pushime të këndshme së bashku.

Ka zëra që thonë se Tuna dhe Patrisi janë bashkuar, por kjo nuk është konfirmuar nga dyshja në fjalë.

Gjithsesi, parë nga fotot në Instagram familja po kalojnë kohë të bukura së bashku dhe ata që janë në fokus janë dy djemtë e Tunes dhe Patrisit, shkruan “Kosovarja”.

Tiani, ka bërë një foto interesante me një krokodil.

I këndshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *