Dhi.mbje E Madhe: Ndahet Lajm Shumë I Hidhur Për Liderin Historik Fatos Nano…

Ish kryeministri Fatos Nano, duket se ka shfaqur probleme me shēndetin. Lideri historik i PS, ēshtē parē tē zbresē sot nga makina e tij, i shoqēruar nga bashkēshortja Xhoana Nano, ndērsa ka hyrē mē ambjentet e njē spitali privat. Me maskē ne fytyre, Fatos Nano ēshtē ndihmuar nga personeli i spitalit, tē cilet e kanē shoqēruar nē karrocē nē ambjentet e brendshme tē spitalit pēr ndihmē mjekēsore. Nuk dihen problemet shēndetēsore qē kanē detyruar ish kryeminstrin t’i drejtohet ambjenteve tē spitalit pēr asistencē mjekēsore. Ish-lideri i Partisē Socialiste ka mbērritur me makinē nē njē prej spitaleve privatē nē Tiranē. Ai ka zbritur nga makina dhe ēshtē ulur nē njē karrige me rrota, me tē cilēn ēshtē futur brenda nē spital.

Dhi.mbje E Madhe: Ndahet Lajm Shumë I Hidhur Për Liderin Historik Fatos Nano…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *