Dëshmia “Tro.Nditëse” E Fatos Nanos Për Sali Berishën: “Kam Gjetur Prova Të Tme.Rrshme Se Pse Berisha U Shpall “Non-Grata” Sepse Ai U Mor Me…

 

 

Fatos Nano, ish-kryeministri i Shqipërisë, ka hedhur a kuza mbrëmjen e sotme për ish-kryeministrin Sali Berisha, për sa i përket bu.rgosjes së Nanos në vitin 1997.

Nano thotë se ka prova nga persona brenda zyrës së Berishës që ky i fundit u mor personalisht me bu.rgosjen dhe mbajtjen në bu.rg të Nanos.
Ndër të tjeras, ai foli dhe për Berishën si politikan duke e cilësuar si një figurë konf lik tuale. Nano shton se Berisha pushoi si qenuri politikan në 21 janar 2011, pas vr.a sjes së 4 pro te stuesve në bulevard.

“Sali Berisha hyri në politikë si intelektual, mjek kardeolog. Në momentin që mori drejtimin e Partisë Demokratike, ai u bë politikan. Me kalimin e kohës intelektuali dhe politikani i marrin vendin njëri-tjetrit. Berisha është marrë personalisht me bu.rg osjen dhe mbajtjen time në b.urg.

Unë kam të dhëna nga njerëz që kanë qenë në zyrën time dhe ai është marrë personalisht me bu.rg osjen time. Dhe pasi kjo ndodhi, ai është kthyer në kaf shë politike.

Ai pushoi së qenuri politikan në 21 janar 2011. Roli i Berishës ka qenë ko.nf liktual. Periudhën e parë ushtroi marrjën e vendimeve të mëdha. Por po ta shohësh, ai ka qenë gjithmonë i përfshirë në vendimet e mëdha, i gatuante sipas qëllimeve të tij,” theksoi Nano.

Dëshmia “Tro.Nditëse” E Fatos Nanos Për Sali Berishën: “Kam Gjetur Prova Të Tme.Rrshme Se Pse Berisha U Shpall “Non-Grata” Sepse Ai U Mor Me…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *