DemoraIizohen Ushtarët Rus /Erdhi Lajmi Duhur Për Ukrainën, Gjermania Po Bëhet Gati Për Rusinë Që Ta…

 


Qeveria e Gjermanisë ka vendosur të dërgojë rreth 1 mijë antitanke si dhe 500 tokë ajër të tipit Stinger në Ukrainë, si pjesë e një pakete e cila është aprovuar

Qeveria e Gjermanisë ka vendosur të dërgojë rreth 1 mijë antitanke si dhe 500 tokë ajër të tipit Stinger në Ukrainë, si pjesë e një pakete e cila është aprovuar.

Në këtë situatë, është detyra jonë të mbështesim Ukrainën në mënyrën më të mirë, për të rritur kapacitetin e saj mbrojtës kundër ushtrisë të Putin, tha kancelari Gjermanisë, dhe kjo po qe ishte nje lajm i pritur per ta.

DemoraIizohen ushtarët Rus /Erdhi lajmi duhur për Ukrainën, Gjermania po bëhet gati për Rusinë që ta… – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *