Del Ne Shesh Fotografia E Xhelal Svecles Duke Thyer Ligjin Si Aktivist I LVV-Se – Ja Cfare Bente Ai Ne Kohen Sa Ishte Aktivist (FAKTE) LAJME

Del ne shesh fotografia e Xhelal Svecles duke “respektuar ligjin” si aktivist i LVV-se – Ja cfare bente ai ne kohen sa ishte aktivist (FAKTE)-Nje faqe investigative ne rrjete sociale ka zbuluar nje fotografi qe nuk eshte pare me heret, Ministrit te Puneve te Brendshme ne Republiken e Kosoves z Xhelal Svecla ja ka hedhur ne shesh nje fotografi qe seshte pare me heret nga askush, dhe i dhane nje “go ditje” te madhe me kete fotografi pasi qe shihet ne ate fotografi duke “respektuar ligjin” gjate kohes kur ishte vetem nje aktivist i Levizjes Vetevendosje. Ne vazhdim mund ta shihni foton edhe ju vete

Del ne shesh fotografia e Xhelal Svecles duke thyer ligjin si aktivist i LVV-se – Ja cfare bente ai ne kohen sa ishte aktivist (FAKTE) – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *