Del Marrëveshja E Fshehtë! / Pas Detit, Rama Shet Te Grekët Edhe Fshatrat Me Shumicë Shqiptare

Greqia i cilëson si minoritete greke, disa fshatra në Shqipëri, me shumicë shqiptare. Qeveria greke publikoi të dhënat, të cilat duket se hedhin dritë, mbi marrëveshjet e pazbardhura, mes kryeministrit Edi Rama dhe ish-kryeministrit grek, Aleksis Cipras. Greqia ka publikuar listën e fshatrave minoritare greke, duke përfshirë në këtë listë, fshatra të cilat janë me shumicë shqiptare.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Listat e publikuar nga qeveria greke, duket se zbardh kështu një pjesë të marrëveshjeve, që janë bërë në vitin 2015, mes kryeministrit Edi Rama dhe kryeministrit grek të asaj kohe, Aleks Cipras dhe që deri tani nuk janë zbardhur dhe nuk është bërë transparencë për to.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Del marrëveshja e fshehtë! / Pas detit, Rama shet te grekët edhe fshatrat me shumicë shqiptare – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *