Del e verteta për Arbana Xharren a u infek.tua me coron,avirus dhe si kerkoi ndihmen nga Turqia

Del e verteta për Arbana Xharren a u infek.tua me coron,avirus dhe si kerkoi ndihmen nga Turqia

Del e verteta për Arbana Xharren a u infek.tua me coron,avirus dhe si kerkoi ndihmen nga Turqia

Xharra si çdo herë e rev,oltuar ndaj Presidentit turk Erdogan, ka veçuar se këso pritje nuk i janë bërë edhe të ardhurave në Kosovë nga Be’ja dhe Gjermania.“Si në kr.izë ashtu në syneti pa sadakanë e sulltan Erdoganit, Kosova si duket nuk ia del dot. Sa miliona i ndau para disa dite BE edhe ja disa pamje.
Burimi: https://kosalb.net/del-e-verteta-per-arbana-xharren-a-u-infek-tua-me-coronavirus-dhe-si-kerkoi-ndihmen-nga-turqia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *