Deklarata që po shokon botën, mjekja kineze: Po fshihet një gjë e madhe dhe e keqe për Covid-19 sepse..

Deklarata që po shokon botën, mjekja kineze: Po fshihet një gjë e madhe dhe e keqe për Covid-19 sepse..

Deklarata që po shokon botën, mjekja kineze: Po fshihet një gjë e madhe dhe e keqe për Covid-19,Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Ajo pretendon se qeveria kineze e fshehu qëllimisht shpërthimin e koronavirusit dhe tregon se Pekini dinte thuajse çdo gjë për përmasat që do merrte virusi por heshti.Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Burimi: https://gazetaprogresi.com/deklarata-qe-po-shokon-boten-mjekja-kineze-po-fshihet-nje-gje-e-madhe-dhe-e-keqe-per-covid-19-sepse/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *