Deklarata E Papritur E Milaim Zekës, Zbulon Lidhjen ‘Sekrete’ Të Fatos Nanos

 

Deklarata e papritur e Milaim Zekës, zbulon lidhjen ‘sekrete’ të Fatos Nanos

Gazetari i njohur Milaim Zeka tha në ‘Rrethi Katror’ se ish-kryeministri Fatos Nano ka qenë i l,idhur me amerikanët dhe me C, IA-n.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Deklarata e Zekës:Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Ka qenë i lidhur me amerikanët drejtpërrdrejt dhe me C, IA-n amerikane. Amerikanët e detyruan të bënte një takim se,kret me Millosheviçin”, deklaroi Zeka.

Deklarata E Papritur E Milaim Zekës, Zbulon Lidhjen ‘Sekrete’ Të Fatos Nanos – Lajmi i Fundit (ddc24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *