Dalin Në Pah Të Gjitha Të Zezat E Fshehta Që Iu Bënë Ukraines/ Ministri ukrainas: Trokitëm në derën e NATO-së, por nuk u hap kurrë

 


Ministri i Jashtëm ukrainas Dmytro Kuleba së fundmi ka bërë një deklaratë të fortë lidhur me sjelljen e NATOS kundrejtë Ukrainës dhe agresionit rus.Në fjalën e tij Kuleba është shprehur se Ukraina ka trokitur në derën e NATO-s por kjo e fundit nuk është përgjigjur kurrë, teksa vendit i është dashur të heq dorë nga armatimi bërthamor për shkak të paqes.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Ukraina hoqi dorë nga ët bërthamore për hir të paqes botërore. Më pas trokitëm në derën e NATO-s, por ajo nuk u hap kurrë”. Kështu ka deklaruar ministri i jashtëm ukrainas, Dmytro Kuleba.Sipas tij bota i detyrohet sigurisë së Ukrainës, ndërsa shtoi se kërkon që shtetet të vendosin se çfarë garancie janë të gatshëm të vendosin ata me qëllim për të mbrojtur Ukrainën.Bëhet me dije se ministri i Jashtëm ukrainas Dmytro Kuleba e shkroi këtë në një postim në Twitter .LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Dalin Në Pah Të Gjitha Të Zezat E Fshehta Që Iu Bënë Ukraines/ Ministri ukrainas: Trokitëm në derën e NATO-së, por nuk u hap kurrë – My Blog (news72post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *