Dafina Zeqiri i ka dy fjalë për Kiden

 

Kida dhe Dafina Zeqiri ruajnë një raport shumë të mirë shoqëror.

Ato, nuk kanë pasur bashkëpunim mes vete, por miqësinë e kanë mjaftë të çiltër e pozitive, shkruan “Kosovarja”.

Në një nga postimet e fundit, Dafina i thotë Kides përmes një komenti “Luje luje”.

E, se për çka e kishte Dafina, e di më së miri ajo. Ndryshe, të dy këngëtaret janë tejet produktive dhe të pandalshme në industrinë e muzikës.

Dafina Zeqiri i ka dy fjalë për Kiden (kosovarja-ks.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *