“Çmenden“ mediat serbe: shikojeni si këngëtarja jonë serbe këndon për një biznismen shqiptarë

 

Mediat SerbeShenki Maslani, 30 vjeç, banues në Maqedoni, thotë se ka shpenzuar shtatë vitet e fundit duke vënë në shtëpi, makina dhe rroba, me ko kën e famshme të meduzës, e cila është símbolí i Versaces, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Kam qenë i fiksuar pas Versace që në vitin 2009. Fillova të blija rroba nga Versace dhe e bëra çdo send në shtëpinë time me Versace, duke filluar nga ba nja e deri tek çarç afët. Ai në një video tijë postuar më herët shihet me një lolak si Këngëtarja serbe e njohur Sandra Afrika duke kënduar për shenkin, ja edhe vidjeo n’vazhdim:
“Çmenden“ mediat serbe: shikojeni si këngëtarja jonë serbe këndon për një biznismen shqiptarë – Zeri Press

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *