Çka kanë të përbashkët biznesmeni kosovar Krenar Çoçaj dhe hoxhë Shefqet Krasniqi?

 

Ditë më parë në rrjete sociale kanë qarkulluar dy fotografi të hoxhe Shefqet Krasniqit, teksa kishte shkuar te frizeri i tij personal.

Përveç stilit prerë të flokëve mori vëmendje edhe veshja firmato e tij.

Por, te i njëjti frizer është parë sot edhe biznesmeni kosovare, Krenar Çoçaj dhe njëkosishte edhe i dashuri i këngëtares dhe moderatores Luana Vjollca.

Pra, hoxha Shefqet dhe Krenari e paskan frizerin e përbashkët.

Çka kanë të përbashkët biznesmeni kosovar Krenar Çoçaj dhe hoxhë Shefqet Krasniqi?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *