Cilat janë sekretet e familjes së Gilit?

Gili dhe Ilir Berani janë të dashuruar gjithmonë, si në ditën e parë kur u njohën.

Shkëlqejnë kur janëpranë njëri-tjetrit.

Dhe, shkëlqimin e kanë të plotë kur pranë tyre janë edhe djemtë: Roberti e Redoni.

Djemtë e çiftit Berani asnjëherë nuk e kanë pasur të ndezur dëshirën për famë, e as vetë prindërit e tyre nuk kanë tentuar që ata të imponohen në publik.

Gili thotë se mirëkuptimi dhe konsultimi për çdo gjë është çelësi i lumturisë së tyre./Kosovarja/

Cilat janë sekretet e familjes së Gilit? (infokosova.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *