Cila është arsyea që Ramize Murtezi-Shala nuk qesh asnjëherë?

 

Njihet si një nga spikeret e lajmeve me qendrimin më serioz, me leximin më të veçantë dhe gjithashtu me pamjen më karakteristike, shkruan “Kosovarja”.

Ndër vite edhe Ramizja ka ndryshuar, por asnjëherë pa dalë nga vetja dhe nga ajo që e karakterizon.

Ramizja nuk ka preferuar të rrijë vetëm në rolin e spikeres së lajmeve, andaj ka marrë përsipër edhe realizimin e një cikli emisionesh me titull “Udhëve”.

Ajo, është prej shumë vitesh e martuar me Blerim Shalen dhe bashkë kanë tre fëmijë

 

Cila është arsyea që Ramize Murtezi-Shala nuk qesh asnjëherë? (kosovarja-ks.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *