Cfare tha Albin Kurti per Ballkanin e Hapur para kancelarit gjerman po habit te gjithe / A ka ndryshuar mendim a jo…

Albin Kurti theksoi sot par.alel kancelarit gjerman Olaf Szholz në Berlin se Kosova i mirë pret vetëm iniciativat rajonale me Bashk.imin Europian brenda tyre dhe pjesëmarrës aktiv. Në konfer encën e përbashkët për media pas taki.min me kancelarin Szholz Kurti tha se iniciat ivat tjera Kosova nuk i pranon.

Të gjitha iniciativat e tjera par alele të cilat dëshirojnë ta hapin Ballkanin për fuq.itë nga Lindja ose Verilindja ne nuk i mirë presim dhe konsideroj,ë që janë të panevojshme tha ai.Kanc elari gjerman, Olaf Szholz paralajmë.roi intensifikim të punës në Procesin e Berlinit dhe nënshkrimin e 4 marrë veshjeve rajonale në Ballk.anin Perëndimor në pjesën e dytë të këtij viti.Në konfer encën e përbashkët për media pas takimin me kryemini.strin e Kosovës Albin Kurti Szholz tha se po përgatiten për këtë. Unë do të shkojë në raj on tha Szholz duke thënë më tej se ne do të kemi një bazë të mi.rë në mënyrë që bashkë punimi atje të funksionojë dhe të arrijmë rezultate të mira.

Cfare tha Albin Kurti per Ballkanin e Hapur para kancelarit gjerman po habit te gjithe / A ka ndryshuar mendim a jo… – New (news372media.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *