“Çetniku” Vulin Me Nje Reagim Shume Te Rende Ndaj Edi Rames / Ja Qfare I Tha Rames Per Bashkimin Kosove-Shqiperi

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë Aleksandër Vulin, i është kundërpërgjigjur kryeministrit Edi Rama, pasi deklaroi se “bashkimi Shqipëri-Kosovë mbetet një asp,ira,të e tij”.“Kur Rama tha se ka për q,ëll,im bashkimin e Kosovës dhe Shqipërinë, vendet ballkanike he,sh,tën, UN,MIK që kontrollon Kosovën sipas Rez,olu,tës 1244 he,shti dhe BE nuk po lëshon qëndrimin e famshëm “të përmbahen të dyja palët”, – tha ministri serb.“Unë bëj thirrje për un,i,tet të serbëve dhe them se qëllim i gjen,erat,ës sonë është kri,ji,mi i “Botës serbe”, – është shprehur Vulin.“Çdo gjë që lejohet për shqiptarët nuk do të jetë në gje,ndj,e të nda,loh,et për serbët. Pe,nge,sa e vetme për “Shqipërinë e Madhe” dhe fo,rc,a e vetme që do të mundësojë që serbët të mos drejtohen nga të tjerët është uni,teti politik serb dhe kr,ij,imi i një “bote serbe”. Shpresoj që të gjithë ata që he,sht,in për deklaratën e Ramës për krijimin e një “Shqipërie të Madhe” do të he,sht,in kur ne serbët të flasim për “botën serbe” “, shtoi ai.Gjatë intervistës në “Zonë e Lirë” kreu i qeverisë Rama u pyet nëse synimi i tij është të jetë president i Shqipërisë dhe Kosovës.Rama u përgjigj duke thënë se: “Nuk është në pla,net e mia. Bashkimi Kosovës me Shqipërinë po. Kjo nuk është pr,oje,kt personal, kjo është asp,ira,të. Am,bic,ia ime është të kem një jetë të tretë, që të mos ketë lidhje me pol,itik,ën e përditshme”.

“Çetniku” Vulin me nje reagim shume te rende ndaj Edi Rames / Ja qfare i tha Rames per Bashkimin Kosove-Shqiperi – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *