Celine Dion Në Gjendje Kritike Për Jetën, Njoftohet Vendimi I Fundit I Këngëtares


Gjendja shëndetësore e Celine Dion po shkon duke u përkeqësuar.

Vetëm pak kohë më parë u lajmërua se të gjitha koncertet e planifikuara të këngëtares janë shtyrë përshkak të komplikeve. Së fundmi burime të afërta me yllin e muzikës kanë konfirmuar se gjendja e saj është përkeqësuar akoma më shumë.

“Ajo nuk mund të ngrihet më nga shtrati, të lëvizë apo të ecë. Ajo vuan nga dhimbjet në këmbë të cilat e paralizojnë. Ajo është shumë e dobët dhe ka humbur shumë peshë.

Një sëmundje që mund të kërkojë një rikuperim të gjatë ‘përcakton burimi’. Nëse gjërat nuk përmirësohen, mund të jetë e nevojshme të ndalet për disa muaj, apo edhe një vit. Sepse simptomat e saj janë më shqetësuese sesa pritej.”

Celine Dion në gjendje kritike për jetën, njoftohet vendimi i fundit i këngëtares – Online (24newsalljust.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *