Cedomir Jovanoviç: Serbia E Ka Hʋmbʋr Kosovën Por Rusia Po Na Mashtron

 

Cedomir Jovanoviç ka qenë një nga zërat e fʋqíshëm kʋndër poIitikës serbe të viteve ’90 si një nga udhëheqësit e p r0testave studentore dhe të bIIokut demokratik.

Gazetari: Keni thënë që Serbia ka kapituIIuar në Kosovë… “Natyrisht”KapituIIimi ka qenë njësoj si gjermanët në vitin ‘45 kur fillimisht kapituIIuan te amerikanët dhe më pas arriti Zhukovi dhe u tha ejani sërish dhe kapituIIuan edhe për r ʋsët”.

Gazetari: Kosova e pavarur apo jo, si ta quajmë këtë në Serbi?

Cedomir Jovanoviç: Serbia e ka hʋmbʋr Kosovën por Rusia po na mashtron – Online (active24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *