Britania do te hyje ne Iu’fte e vetme nese Rusia e ben kete ndaj Ukraines ! Ministri Britanez shkund boten…

 

Britania mund të ndër hyjë e vetme në Ukrainë nëse ndodh një suI.mi me agjent kimik nga Vladimir Putin tha ministri i Forcave të Ar matosura të Britanisë James Heappey. Heappey tha se presi denti rus e ka gabim nëse men.don se një përgjigje ndaj tij duke përdorur ar më të ndaluara do të kërkonte lejen e NATOs.

Presi denti Putin e ka gabim nëse mendon se duhet një mira.tim ndërkombëtar për të ndërhyrë miratimi i NATOs nuk është i domos doshëm tha ai. Ai po fliste pas sul mit kimik të raportuar mbi trupat e mbet.ura ukrainase në Mariupol nga for cat ruse. Në fillim të kësaj jave ushta.rët nga Regjimenti Azov thanë se vuanin nga gulçimi acarim i syve dhe spazma muskulore me sa duket pasi një gaz miste rioz i bar.dhë u lëshua nga një dron rus.Presi denti i Ukrainës Volodymyr Zelensky u distancua nga preten.dimet por frika mbetet se Putini mund të përdorë ar matim kimik. Tutje ministri për mendi rastin e nisjes së aksi.onit në Siri në vitin 2018 nga Shtetet e Bashkuara Mbretëria e Bashkuar dhe Franca që iu përgjigjën sul mit kimik nga regjimi dikta.torial shkruan DailyMail.

Britania do te hyje ne Iu’fte e vetme nese Rusia e ben kete ndaj Ukraines ! Ministri Britanez shkund boten… – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *