Brenda shtratit të Bora Zemanit! Fotot që do ju befasojnë

 

Ajo është ylli apsolut i ekranit shqiptar, më e pashmja dhe më e komentuara gjithëandej për profesionalizëm, çiltërsi dhe të tjera.

Bora është femra ideale e televizionit, që shkëlqen në çdo gjë dhe që publiku prej vitesh e ka shndërruar në një dashuri të madhe.

Bora, në faqen e saj në Instagram tregon copëza nga përditshmëria dhe jeta e saj në përgjithësi, shkruan “Kosovarja”.

Madje, ajo na ka treguar edhe se si fle e se si zgjohet nga gjumi.

E bukur edhe në mëngjes, apo?

 

Brenda shtratit të Bora Zemanit! Fotot që do ju befasojnë (gazetastar.pw)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *