Bill Klinton Habit Gjithe Vendin Me Fjalet Madheshtore Per Çlirimtarin Hashim Thaçi. Kjo Qe Po Thotë Clinton Po “Dridh” Kundershtaret

Bill Klinton habit gjithe vendin me fjalet madheshtore per çlirimtarin Hashim Thaçi. Kjo qe po thotë Clinton po “dridh” kundershtaret.Protago,nistët e lirisë së Kosovës fla,sin për ro,lin e Thaçit.EMOCIONUESE: Prota,gonistët e lirisë së Kosovës flasin për ro,lin e Thaçit. Ndëgjo,jeni (Presidentin Klinton, Sekretaren Ollbrajt, Gjene,ralin Klark dhe Zv. Preside,ntin Baiden).Ne kete video EKSKLUZIVE qe ju sjell portali jone mund te ndiqni me vemendje ku miku me i madh i shqiptareve Bill Clinton e shume miq te tjere ku flasin per trimerine, mencurine, dhe urtesine e ish presidentit Thaci.

 

Bill Klinton habit gjithe vendin me fjalet madheshtore per çlirimtarin Hashim Thaçi. Kjo qe po thotë Clinton po “dridh” kundershtaret – Online (news71post.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *