Big Mama injoron Fjolla Morinën, merr fund shoqëria disavjeçare?

Sezona e re e emisionit “Mirage” erdhi me shumë rubrika dhe intervista interesante.

Njëra nga mysafiret e para ishte edhe këngëtarja Big Mama.

Ajo ishte pjesë e rubrikës “Kë zgjedh”, ku bëri zgjedhjen e saj për emra të ndryshëm të fytyrave publike.

Mirëpo  edhe pse kishin shoqeri disa vjecare Bigu nuk e zgjodhi por e injoroi Fjollen kur u vu para zgjedhjes./Lajmi.net/

 

Big Mama injoron Fjolla Morinën, merr fund shoqëria disavjeçare? – Gazeta Opinioni (revistaopinioni.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *