Besa Gaxherri: ‘KURR skemi me ju dhan maska falas qytetarëve, ne ti blejn vet se nuk mi ka bo nona ata’

Besa Gaxherri: ‘KURR skemi me ju dhan maska falas qytetarëve, ne ti blejn vet se nuk mi ka bo nona ata’

Gaxherri teksa fliste për menaxhimin e pandemisë nga ana e qeverisë, ka ndërhyrë moderatori i emisionit, Ermal Panduri, i cili e ka akuzuar qeverinë, konkretisht LDK-në e cila nuk po arrin të ofrojë as kujdes minimal për qytetarët.
Ermal Panduri, ka thënë se “kjo qeveri nuk ka arritur të sigurojë as maskat, edhe ka refuzuar që të jene maskat falas ndaj qytetarëve, madje edhe ish ministri Uran Isamili është fajtor pse ka refuzuar një donacion të tillë”. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Gaxherri teksa fliste për menaxhimin e pandemisë nga ana e qeverisë, ka ndërhyrë moderatori i emisionit, Ermal Panduri, i cili e ka akuzuar qeverinë, konkretisht LDK-në e cila nuk po arrin të ofrojë as kujdes minimal për qytetarët.
Ermal Panduri, ka thënë se “kjo qeveri nuk ka arritur të sigurojë as maskat, edhe ka refuzuar që të jene maskat falas ndaj qytetarëve, madje edhe ish ministri Uran Isamili është fajtor pse ka refuzuar një donacion të tillë”. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!
Burimi: https://newsbay24.com/rts/archives/899?
Ky lajm nuk është i vërtetë sepse Besa Gaxherri nuk ka thënë asnjëherë një gjë të tillë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *