Bekim Jashari “Dridh” Vendin / Ja Qfare I Kerkuan Hashim Thaçi Dhe Kadri Veseli

 


Bekim Jashari “dridh” vendin / Ja qfare i kerkuan Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli

Bekim Jashari, kryetari në largim i Komunës së Skenderajt, ka treguar se si PDK-ja në zgjed,hjet lokale të 2017 e vendosën atë si pret,endent të përs,htats,hëm, pasi njerëzit e partisë nuk po ar,rin,in të pajtoheshin për postin e kryetarit.Në emisionin “Kallxo Përnime” Bekim Jashari tha se mospajtimet nisën kryesisht pasi Sami Lushtaku nuk po paj,to,hej që kandidat të ishte Nuredin Lushtaku, por dikush tjetër. Pas kësaj, ai tha se ish-lideri Kadri Veseli propozoi Bekim Jasharin për kan,didat.

Bekim Jashari “dridh” vendin / Ja qfare i kerkuan Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *