Baton Haxhiu Po Dridh Gjithe Vendin Me Kete Qe Sapo Tha – LVV Duhet Te Kerkoj Falje … Ja Per Qfare Behet Fjale LAJME

Baton Haxhiu po dridh gjithe vendin me kete qe sapo tha – LVV duhet te kerkoj falje … Ja per qfare behet fjale.Analist Baton Haxhiu në emisionin e debatit të kanalit 10, thotë se zyrtarët e Qeverisë Kurti, duhet të kërkojnë f,alj,e për tez,at dhe dis,ku,rsin që kanë ndërruar në të ardhur në pushtet.“Le të th,onë kër,ko,jmë fal,je, nuk e kemi ditë që shteti është dicka tjetër, pu,shte,ti është dicka tjetër, lëvizja e ins,titu,cio,neve tjera”, ka thënë ai.

Baton Haxhiu po dridh gjithe vendin me kete qe sapo tha – LVV duhet te kerkoj falje … Ja per qfare behet fjale – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *