“Avokati Tomë Gashi Po E Mbron UÇK-Në Nga Blerta Deliu E Cila I Dha 23 Familjarë”

“Avokati Tomē Gashi po e mbron UÇK-nē nga Blerta Deliu e cila i dha 23 familjarē”-Avokati Tomē Gashi i cili publikisht e ka pranuar se ka punuar gjh,yqta r nē njē kohē aspak tē duhur, ka filluar njē fu,shatē kundēr deputetes znj. Blerta Deliu Kodra. Ai e kishte pranuar se ka punuar gjh,yq tar deri nē vitin 1992. Poashtu, edhe gazetari Milaim Zeka e kishte quajtur avokatin Tomē Gashi se ēshtē gjh,yq tar i Milloshevicit.Pavarēsisht kēsaj, ai ka a ku,zuar Blerta Deliun duke i dalur nē mbrojtje UÇK-sē. Nga tē dhēnat zyrtare, Blerta Deliu i ka tē masa k,ru ar 23 anētarē tē ngushtē tē familjes nē Ma sa,krē n e Rezallēs. Poashtu, familja e bashkē,shortit tē saj, Kodra nga Prekazi janē nga themeluesit e parē tē UÇK-sē dhe a ksi,oni stēt e parē bashkē me komandan,tin legjendar Adem Jashari.Tomē Gashi ka shkruar nē profilin e tij nē facebook se;Deri sot nuk ka pas akt mē tē rēndē pēr Ush tri,nē Çlirimtare tē Kosovēs sesa themelimi, krijimi, dhe votimi i Gjh,ykat ēs Speciale nē Parlamentin e Republikēs sē Kosovēs. Sot ishte edhe mē rēndē, ishte edhe mē keq, ishte edhe mē poshtē,ruese kur deputetja e PDK-sē nē Kuvendin e Republikēs sē Kosovēs Ush ta,rēt e Ush tri,sē Çlirimtare i quan TERRO***TA!

“Avokati Tomë Gashi po e mbron UÇK-në nga Blerta Deliu e cila i dha 23 familjarë” – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *