Avokati I Hashim Thaçit Po “Dridh” Kosoven Me Kete Qe Tha. E Pa Pranueshme Kjo Gje Nga Ana E Tij…

Avokati kryesor i Thaçit: S’jam takuar me të për shkak të Po rokuro hrisë, s’jemi të sigurt të flasim me Zoom.Ish-zyrtari amerikan, Pierre-​Richard Prosper, avokat i Hashim Thaçit, në seanz cën e sotme paragi yqësore kundër ish-krerëve të UÇK-së ka thënë se s’ka mundur të takohet me ish-presidentin e Kosovës që prej kohës kur është ngritur aktakh uza kundër tij, raporton Gazeta Express.“Klientin tim nuk e kam takuar prej kur është ngritur akta hkuza kundër tij”, tha Prosper.“Kjo është edhe për shkak të Po rokuro hrisë”, theksoi avokati ame ri,kan.Ai tha se me Thaçin mund të diskutojë vetëm nëpërmjet platformave elektronike sikurse zoom, të cilës tha se s’mund t’i besosh.“S’mund t’i bësh takimet me Zoom. Zoom-i nuk është platformë e sigurt dhe neve nuk na pëlqen të diskutojmë gjëra sensitive aty”, tha Prosper.Ai tha se këtë platformë komunikimi nuk e përdor as ZPS.“Vetë Po rokuro hria nuk e përdor”, tha Prosper.

Avokati i Hashim Thaçit po “dridh” Kosoven me kete qe tha. E pa pranueshme kjo gje nga ana e tij… – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *