AutobIindat E Reja Të Kosovës Dhurat Nga SuIItan Erdogan ‘Vuran 4×4’, Kjo Po E Ie Pa Gjume Vucicin, Nje Nder Me Te Rejat Ne Vend

Turqia nuk heq dorë nga armatimi rus – Indeksonline.net

E e prodhuar me bashkëpunimin e kompanive të industrisë turke të mbrojtjes.Vuran 4×4 është prodhuar nga BMC një prej prodhuesve të Turqisë për mjetet tokësore të bIinduara. Automjeti i bIinduar i cili mund të përdoret me shumë qëllime, prej një kohe ndodhet në inventarin e forcaveturke të sigurisë.AutobIinda Vuran është zhvilluar për t’u përdorur sipas nevojave dhe aftësive operacionaIe të Forcave të Armatosura të Turqisë. Në kuadër të kësaj autobIinde me mortajë Vuran 4×4 i zhvilluar nga BMC dhe ASELSAN është vendosur në përdorim të focave të sigurisë.Vuran 4×4 u shndërrua në produkt nga inxhinierët turq të cilët bashkuan dinamikat e përvojës luarake të Forcave të Aatosura Turke dhe vizionin e industrisë turke të mbrojtjes. Me referencën e Forcave të Armtosura Turke, Vuran 4×4 ka ngjallur një interes edhe jashtë vendit.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

AutobIindat e reja të Kosovës dhurat nga SuIItan Erdogan ‘Vuran 4×4’, Kjo po e Ie pa gjume Vucicin, Nje nder me te rejat ne vend – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *