Arjani Me Lot Në Sy Jep Lajmin E Keq Për Bora Zemani, Ja Çfar I Ka Ndodhur…

 

Moderatorja e njohur është i nfektuar me k oronav irus. Moderatorja e njohur shqiptare, Bora Zemani ka rezultuar p ozitive. Lajmin e ka bërë të ditur opinionisti Arjan Konomi në hapjen e puntantës së sotme të emisionit. Arjani bëri të ditur se Bora është në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk ka ndonjë shqetësim, por detyrohet të qëndrojë e izoluar gjatë kësaj periudhe. Andaj, gjatë kësaj kohe vajzat e “Përputhen” do të jenë ato që do ta zëvendësojnë atë.

Arjani me lot në sy jep lajmin e keq për Bora Zemani, ja çfar i ka ndodhur… – Online (infospostmedia.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *