Arbana Xharra Dergohet Ne Spital Infek.Tohet Me Coron,Avirus, Kerkon She.Rim Nga TURQIA

Arbana Xharra Dergohet Ne Spital Infek.Tohet Me Coron,Avirus, Kerkon She.Rim Nga TURQIA

Xharra si çdo herë e rev,oltuar ndaj Presidentit turk Erdogan, ka veçuar se këso pritje nuk i janë bërë edhe të ardhurave në Kosovë nga Be’ja dhe Gjermania.“Si në kr.izë ashtu në syneti pa sadakanë e sulltan Erdoganit, Kosova si duket nuk ia del dot. Sa miliona i ndau para disa dite BE edhe …Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..
Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=9736

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *