APLlKONl: Gjermania po kërkon punëtor plotsojeni vetëm këtë dokument

Rijta e transportit si duket eshte e panderprer per kompanit shumkembeshe qe kerkojn vazhdimisht drejtues te rinj profesionist per nevojat qe dalin duke dhene paga te kendshme.

Nje nder to jan kompanit gjermane qe kerkojna nga 500 shofere per kamiona per kompanit e tyre.E gjitha qfar duhet te keni eshte leja e vozitjes kategora C dhe nje termin ne ambasaden gjermane ne vendet e rajonit.

Nje nga mergimtaret e shumte shqiptar ne redaksin tone ka shkruar se gjermania po vuan per shofer dhe ben apel qe te konkurojne ne cilendo firme gjermane por qe si kusht duhet te ket kategorin C dhe nje termin ne ambasaden gjermane. DUKE E HAP REK LA MEN ME PO SHTE JU KENI MU NDESI TE AP LlKONl

APLlKONl: Gjermania po kërkon punëtor plotsojeni vetëm këtë dokument – New (news225media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *