AngeIa MerkeI ne gjendje shum te re.nde.. Mos kaIo pa thene AMlN

 

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosovës, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 7 Shkurti do të munden të punojnë legal,isht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së.Ky informacion është shpal,lur zyrta,risht nga Merkel ku thotë se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së ,Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

AngeIa MerkeI ne gjendje shum te re.nde.. Mos kaIo pa thene AMlN – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *