Analist Imer Mushkolaj

? Vërtet për të lexuar këtë rast nga një person i cili dërshiron të mbetet anonim dhe dëshiroi që ta ndaj këtë brengë me Ne :
Pershendetje zoti Mushkolaj, nje ndodhi qe ndodhi ne QKUK me duhet te jua tregoj.
Nji plakë (e njofshme nga familja e gruas time) e shpallen te infektuar dhe te semure nga Covid-19, qka sot edhe nuk me quditi fare.
Por asaj plake ja dhane nji gjylpanë ku ja humben vetedijen dhe lajmruan familjen se kishte vdekur.
Kur pas pak familjaret insistuan qe te hapej thesi per te vdekur ne sanduk, (edhe qe benin shume perpjekje se nuk i lejonin) ata e pane se nena e tyre ende merrte fryme. Pra e gjalle.
Institucionet shendetsore tani bejne presion dhe shantazh mbi kete familje qe te mos e lajmrojne kete rast.
Burimi: https://www.facebook.com/ImerA.Mushkolaj
Ky profil dhe postim nuk janë të vërtetë, pasi që profili zyrtar i vetëm i Imer Mushkolaj është ky: https://www.facebook.com/imermushkolajofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *