Ambasadori Gjerman “Dridh” Klyshin E Vuçiqit , Goran Rakiçin Me Kete Qe Sapo Deklaroi

 

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde ka reaguar pas aks,io,nit të Pol,icis,ë së Kosovës në veri të vendit dhe deklaratave të minisrit Goran Rakiq.Përmes një postimi në llogarinë e tij në Tëitter Rohde tha se është i papra,nues,hë,m krahasimi i aks,ion,it të sotëm të Pol,ic,is,ë me “natën e kri,sta,ltë”.“Ndal,oni! Krahasimi i aks,ion,it të sotëm të pol,ici,së me “natën e krist,altë” është i papr,anues,hëm. Krahasime të tilla kont,ribuo,jnë drejt rrë,fim,eve të shtr,em,bër,imit dhe mo,him,it të Hol,okau,st,it. #MbroniFaktet”, ka shkruar Rohde.Ministri i Qeverisë së Kosovës, dhe Kryetari i Listës Serbe, Goran Rakiç, pas aks,io,nit të Pol,icis,ë së Kosovës në nivel vendi, kun,dër kont,ra,ban,dës së ma,llrav,e dhe kr,im,it të or,gan,iz,uar kishte krahasuar këtë aks,i,on me “Natën e Kri,sta,lt”“Nuk mund të dur,ojm,ë më, ka mbetur vetëm aj,rin të na e marrin, kjo ka qenë si Nata e Kr,is,tal,it për ne, ky takim me Vuçiçit është më i rëndësishmi, është der,dh,ur gja,k se,rb mbi xh,am,at e thy,er”, ka deklaruar Rakiç.

Ambasadori Gjerman “dridh” klyshin e Vuçiqit , Goran Rakiçin me kete qe sapo deklaroi – Online (news71post.com)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *