“Alketa bio..” Rezart Valeshnja hakmerret keq për Xhemin dhe Luanën, publikon foton e hershme të Alketa Vejsiut:

Vijon përplasja në distancë mes Xhemi Shehut dhe Alketa Vejsiut. Këtë herë është kolegu i Xhemit, aktori Rezart Veleshnja ai i cili ‘merr hak’ ndaj Alketës duke i publikuar një foto të hershme.

“Unë them se eminem do e kishte zili Alketën për 320 km/h të të folurit dhe do ishte krenar ta kishte në bashkëpunim”, shkruan Veleshnja mbi foton që tregon një Alketë shumë ndryshe nga ajo që është sot

“Alketa bio..” Rezart Valeshnja hakmerret keq për Xhemin dhe Luanën, publikon foton e hershme të Alketa Vejsiut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *