Albin Kurti ja tha troç kete gje Angela Merkelit qe nuk e kishte verejtur askush. Po dridhen serbet


Kurti: Do ta vendosim re ciproci,tetin me Serbinē, s’ka si tē jetē ndryshe.Krye,ministri i vendit, Albin Kurti, ka thēnē qē do tē vend,oset masa e re ciproci,tetit ndaj Serbisē.Kurti nē njē konferencē pēr media pas takimit me Merkelin nē Tiranē, ka thēnē qē po pēr,gatiten pēr kētē çēshtje.“HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Unē ju kam shkruar let,ēr tē gjitha qeverive tē BE-sē dhe jo vetēm e ku kam rend,itur 11 shkeljet qē po i bēn Serbia me barriera sist,ematike dhe sporadike dhe po pres pērgjigjet e tyre. Re ciproci,teti do tē vendoset pēr shkak se nuk ka ndryshe – nuk ka barazi pa re ciproci,tet.”.“Me ministren tonē tē Industrisē dhe Tregtisē Rozeta Hajdari dhe do ganat tona qē nē kētē pranverē do ta kenē drejtor tē ri, po pēr,gatitemi qē ta zbatojmē me sukses atē, sepse asnjē qeveri e mē,hershme nuk ka zbatuar reciprocitet. Ne, kur ta zbatojmē re ciproci,tetin nuk guxojmē tē dēsh,tojmē”.HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Albin Kurti ja tha troç kete gje Angela Merkelit qe nuk e kishte verejtur askush. Po dridhen serbet – BUZZ (lajme.buzz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *