“Albin Kurti Eshte Kryetar I Vetevendosjes Dhe I LDK-Se” – Ja Kush Po E Thote Kete

“Albin Kurti eshte kryetar i Vetevendosjes dhe i LDK-se” – Ja kush po e thote kete.Zyrtari i AAK-së, Selim Selimi ka thënë se kryeministri Albin Kurti është kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje dhe i Lidhjes Demokratike të Kosovës.Selimi përmes një cicërime në Twitter ka thënë se situata me kandidatin e VV-së për Prishtinë nuk duket e m.irë, e që thotë se kryeministri Kurti sigurisht do të vaz.hd.oj me mby.ll.je të vendit.“Situata me kandidatin e VV për Prishtinën nuk duket e mirë. Kryetari i dy partive politike VV dhe LDK, Kryeministri Kurti, sigurisht do të vazh.dojë me mby.ll.je, duke pa.sua.r me ndonjë veprim pop.ul.ist nac.io.na.l për të ngritur gja.s.at e kandidatit në këtë garë”, shkroi Selimi.

“Albin Kurti eshte kryetar i Vetevendosjes dhe i LDK-se” – Ja kush po e thote kete – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *