Albin Kurti Dhe Zelensky Po “Çmendin” Rusinë/ Përfaqësuesja E Rusisë Në OKB Ka Sulmuar Kosovën: Në Vend Të Fondit Për Armatim, Bëni Mirë Të Investoni Në Socio-Ekonomi

Përfaqësuesja e Rusisë në KS te OKB’së ka sulmuar Kosovën, perëndimin e NATO’n, duke mbrojtur kështu Serbinë.

Ajo është përzier tek fondi i krijuar për ushtrinë në Kosovë.

‘’Jemi të alarmuar nga Kurti e rrjeti i tij që e minojnë situatën në rajon duke përshkallëzuar retorikën anti serbe dhe duke ftuar perëndimin që ta mbrojë Kosovën nga Serbia’’, tha ajo.

‘’Kosovarët do të bënin mirë që t’i përqendrojnë burimet jo në fondin e armatimit, por përmes këtij fondit të adresojnë situatën socio ekonomike. As Brukseli e as Wshintoni nuk janë domethënës që të ushtrojnë ndikim në Prishtinë.’’.

‘’Përshkallëzimi i tensioneve në krahinë. Këto mund të përshkallëzohen në tërë Evropën. Kjo është një qasje pa kurrfar kujdesi.‘

Albin Kurti dhe Zelensky po “çmendin” Rusinë/ Përfaqësuesja e Rusisë në OKB ka sulmuar Kosovën: Në vend të fondit për armatim, bëni mirë të investoni në socio-ekonomi – Online (active24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *