Alarm Për Gjithë Kosovën: Ja Kush E Dëshiron Rrëzimin E Albinit Dhe Po Pregatit Kurthin Për Të

Dy partitë opozitare Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës kanë paralajmëruar se vendi mund të shoqërohet me pro tjesta masive me qëllim të rrëzimit të kryeministrit të Kosovës Albin Kurti transmeton gazeta ditore.Nga partia e Lumir Abdixhikut është zyrtari Bajram Gecaj i pari që ka kërkuar që të organizohet pro tjestë gjithëpopullore para Qeverisë së Kosovës në të cilën do të kërkohej shkarkimi i shefit të qeverisë.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

“Kurti ik! Partitë në pushtet opozita shoqëria civile si dhe qytetarët e vendit të organizojnë një pro tjestë të përbashkët gjithë-popullore para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës në të cilën do të kërkohej shkarkimi i Albin Kurtit i cili edhe pse deklarohet politikan i majtë megjithatë ai po sorollatet nëpër resorë luksozë pa qarë kokë për qytetarët e heImuar.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Alarm për gjithë Kosovën: Ja kush e dëshiron rrëzimin e Albinit dhe po pregatit kurthin për të – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *