AKTUALITETE Ish-gruaja e Putin con pesh gjithe boten me kete sekret qe i’a hodhi Putin-it ta kuptojne gjithe bota i cili eshte..

-Ish-gruaja e Putin con pesh gjithe boten me kete sekret qe i’a hodhi Putin-it ta kuptojne gjithe bota i cili eshte..

-Kur Vladimir Putin i pro pozoi gruas së tij të parë ai ishte aq i ulët sa ajo ish.te e sigurt se ai po përpiqej ta linte në vend të saj. NyPost shkru an se Lyudmila Shkrebneva tregoi pro.pozimin e çuditshëm në First Person një bio grafi e vitit 2000 e cila përmban inter.vista me shumë që ishin të afërt me liderin rus.Ti e di se çfarë lloj per soni jam tani në për.gjithësi nuk jam i qetë. Në tre vjet e gjys më me siguri e keni vend.osur i tha Putin Shrebnevas pasi ata kishin pasur lidhje për gati kat ër vjet në vitin 1983.Në atë kohë Putin puno.nte për KGBnë policinë sekrete shumë të fri kshme të Bashkimit Sovjetik. Puna e tij krye.sore përpara se të dër gohej në Gjermaninë Lindore dy vjet më vonë ishte të monit.oronte të huajt dhe zyrtarët konsullorë në Leningrad.

Për Shrebneva dukej sikur po ndah eshin kur ajo i tha se kishte ven.dosur ai lëshoi ​​një Po të dyshimtë. Në fakt, Shrebneva pra.noi se nuk mendonte shumë për burrin e ve shur keq që kishte takuar në një teatër në një takim të dy.fishtë në fund të viteve 1970. Por ata mbajtën konta.kte pasi Putini i dha asaj numrin e tij të tele fonit.Çifti kish te dy vajza Mariya dhe Yekaterina përpara se të divor.coheshin në 2013. Divorci u konfirmua më vonë kur emri i saj u hoq për fundimisht nga biografia zyr.tare e Putinit në faqen e internetit të Kremlinit

Ish-gruaja e Putin con pesh gjithe boten me kete sekret qe i’a hodhi Putin-it ta kuptojne gjithe bota i cili eshte.. – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *