AKTUALITETE Fjalet E Presidentes Osmani Per Krijimin E Asociacionit Te Komunave Serbe Po Dridh Gjithe Vendin – Ja Fjalet E Saj

 

Fjalet e Presidentes Osmani per krijimin e Asociacionit te komunave serbe po dridh gjithe vendin – Ja fjalet e saj.Presidentja thotē se krijimi i Asociacionit tē komunave serbe do t’u shkaktonte dhim,bje koke edhe partnerēve.Presidentja Vjosa Osmani ka thēnē se njē asociacion i komunave serbe me kompetenca ek,zekutive do tē ishte pre,lud i krijimit tē njē “Republika Srpska”.Ajo gjatē njē diskutimit pēr tē ardh,men e Kosovēs dhe sfidat e rajonit nē kuadēr tē Shkollēs sē Studimeve tē Avancuara Ndēr,kombētare “John Hopkins”, ka thēnē se ky asociacion nuk do t’i shkaktonte pro bI,eme vetēm Kosovēs por edhe aleatēve, njofton Klankosova.tv.“Zbatimi nuk ēshtē pre,lud vetēm i krijimit i njē “Republika Srpska” por shkon kundēr investimeve pēr stabilitet qē partner,ēt tanē qē kanē bērē me vjet. Nuk ēshtē e mirē as pēr partnerēt, do t’u shkaktojē kokē,dhimbje. Edhe ju do tē pēr,balleni me kētē mostabilitet”, ēshtē shprehur Osmani.“Mos stabiliteti aktual nē Bosnjē ēshtē mēsimi mē i mirē. Kush ka punuar pēr pavarē,sinē e Kosovēs nuk do ta donte”.Osmani ka sqaruar se marrē,veshja pēr Asociacionin e Komunave Serbe nuk mund tē zbatohet pasi qē Gjh,yka ta Kushtetuese ka konstatuar se nuk ēshtē nē linjē me tē.

AKTUALITETE Fjalet e Presidentes Osmani per krijimin e Asociacionit te komunave serbe po dridh gjithe vendin – Ja fjalet e saj – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *