Aktivistja Serbe Shkakton Trazira Te Medha Ne Beograd: Prof. Fehmi Agani, Politikani Me I Madh

 


Aktivistja Natasha Kandiq nga Fondi për të Drejtën Humanitare në Serbi e ka cilësuar Fehmi Aganin si politikanin më të madh kosovar.Kandiq e ka publikuarnjë fotografi të Aganit me ish-kancelarin e Austrisë, Wolfgang Schüssel dhe publicistin Veton Surroi – atëherë po ashtu politikan.

“Prof. Fehmi Agani – politikani më i madh kosovar”, shkroi Kandiq në Twitter.Fehmi Agani ishte sociolog dhe politikan i Kosovës, çmohej si prijësi mendor LDK-së në vitet ’90. E përfaqësonte LDK-në në bisedimet ndërkombëtare para l uftës së Kosovës, por u v ra nga forcat jugollave të sigurisë gjatë l uftës.Agani është nderuar me urdhrin Hero i Kosovës.

Aktivistja Natasha Kandiq nga Fondi për të Drejtën Humanitare në Serbi e ka cilësuar Fehmi Aganin si politikanin më të madh kosovar.Kandiq e ka publikuarnjë fotografi të Aganit me ish-kancelarin e Austrisë, Wolfgang Schüssel dhe publicistin Veton Surroi – atëherë po ashtu politikan.

Aktivistja serbe shkakton trazira te medha ne Beograd: Prof. Fehmi Agani, politikani me i madh – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *