Aksion i Policisë në Kosovë! Ku u Arrėstuan Zyrtarë Serb, Mediave nga Beogradi nuk u lejua depërtimi!

Portalet serbe shkruajnë se Policia e Kosovës ka disa ditë që ka nisur një aksii0n të quajtur ‘Unaza e çelikut”. Deri këtu në rregull, por në raportimin që e bëjnë, ku ‘hyjnë e dalin’ është mjaft e kompIiikuar. Në fillim shkruajnë se aksiioni është një aksii0on normal i Policisë në kufijtë e Kosovës, për të parandaluar kriimiin dhe korrupsii0nin. Më vonë, e thërrasin zëdhënësin e Policisë së Kosovës, Baki Kelanin në telefon, i cili u thotë se s’ka diçka të jashtëzakonshme. Por, disa prej tyre, thonë se ky aksii0n po bëhet për të ‘intimiduar serbët e Kosovës’…Mediat serbe shkruajnë se f0rcat policore të Kosovës kanë shtuar praninë rreth ‘linjave administrative’.Sipas Blicit serb, ky aksii0n është titulluar ‘Unaza e çelikut’ ka nisur që prej disa ditësh dhe ai po ndodh rreth kufijve. Sipas Blicit serb, ‘anëtarët e policisë të të ashqutuajrutës Kosovë janë nga të gjitha rajonet e këtij vendi”.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Aksion i Policisë në Kosovë! Ku u Arrėstuan Zyrtarë Serb, Mediave nga Beogradi nuk u lejua depërtimi! – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *