AIbin Kurti vjen me nje dekIarate HISTORIKE, Premton qe IiberaIizimi po vjen po ashtu dhe integrimi ne

 

AIbin Kurti vjen me nje dekIarate HISTORIKE, Premton qe IiberaIizimi po vjen po ashtu dhe integrimi ne BE dhe Nato eshte e domosdoshme per BaIIkanin Perendimor e posacerisht per Kosoven, Kete duhet ta rishikojne BEja sepse do te vije nje situate e dyte Ukrainase me deshtimin Ruse qe po ndodh atje.po ashtu Kurti ne ParIamentin Europian Kerkoj ne sy te BotesLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Pasi Parlamenti Evropian me shumicë dërrmuese ka mbështetur Iiberalizimin e vizave për Kosovën, kryeministrii Kosovës, Albin Kurti ka thënë se KëshiIIi i BE-së dhe Komisioni i BE-së duhet të veprojnë që t’i dhënë fund lzolimit të padrejtë të qytetarëve të Kosovës.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

AIbin Kurti vjen me nje dekIarate HISTORIKE, Premton qe IiberaIizimi po vjen po ashtu dhe integrimi ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *