Agim Veliu: Isha afër zbulimit të vaksinës kundër Coronavirusit, për këtë u shkarkova

Agim Veliu: Isha afër zbulimit të vaksinës kundër Coronavirusit, për këtë u shkarkova

Agim Veliu pretendon se në shkarkimin e tij ka agjenda më të mëdha ndërkombëtare, që përfshijnë interesat e kompanive farmaceutike. “Ishte çështje orësh para se ta zbuloja vaksinën e koronavirusit dhe t’ua shpërndaja falas të gjithë qytetarëve, veç kur erdhi shkarkimi. Sigurisht këtu duhet me pasë interesa të kompanive të huaja të ilaçeve”, tha Veliu. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte
Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=10924&fbclid=IwAR1I-LtRH7t_xGuhSQRTq7bH4tgLfJZcHSG1jusSUpndC2V7-TY0yC8YPfI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *