Adriana Matoshi e tregon jetën e saj reale

Por, si është aktorja në jetën e saj private, aty ku jo të gjithë mund të kenë çasje?

“Në jetën reale jam shume pozitive, e dashur, dhe e sinqertë. Unë kam shumë shoqëri edhe fale karakterit që kam, ata më duan shumë dhe jam shumë e lumtur me gjithçka që më rrethon”, transmeton “Kosovarja”.

Aktorja, është edhe Deputete e Kuvendit të Kosovës dhe një nga gratë më të përfolura në vend.

Adriana Matoshi e tregon jetën e saj reale (kosovarja-ks.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *